A Masszőr Olimpia újraértelmezi a masszázstechnikák világát

  03 Apr 2023

A Másodállás Start által szervezett esemény a masszőrök tehetségét és elkötelezettségét ünnepli, miközben felhívja a figyelmet a masszázs előnyeire és szépségére.

Az elmúlt néhány évben több mint ötezren tanultak masszőrnek a Másodállás Start segítségével. Az élet különböző területeiről érkező emberek fő motivációja, hogy új hivatásként, főállásban vagy másodállásban másoknak segítsenek a testi és a lelki egészség megőrzésében. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy masszőrök egy magas színvonalú, független versenyen mérjék össze a tudásukat és széles körben népszerűsítsék szolgáltatásaikat.

– A masszázsterápia előnye, hogy nincs nagy hely-, illetve eszközigénye. Egy képzett masszőr akár 6-24 hónap alatt jövedelmező vállalkozást építhet fel, hiszen egyre több ember ismeri fel a fizikai és a mentális jóllét fenntartásának fontosságát, ezért a képzett masszázsterapeuták iránti igény folyamatosan nő – avat be a részletekbe Simon Marcsi, a Másodállás Start vezetője, az első alkalommal megrendezésre kerülő Masszőr Olimpia ötletgazdája és szervezője.

A Masszőr Olimpia a Nemzetközi Masszőr Verseny kritériumai szerint zajlik. A masszőrök meghatározott színvonalú szakmai videók beküldésével nevezhetnek és mutathatják meg a szakmai felkészültségüket. A versenyre 2023. április 5-ig lehet jelentkezni. Az érdeklődők a https://masodallas.net/masszorolimpia2023/ oldalon regisztrálhatnak.

A Masszőr Olimpia győztese részt vehet a koppenhágai Nemzetközi Masszőr Versenyen, ami akár európai ismertséget is hozhat számára.