Három fő részből áll majd a Planet Budapest 2023

  31 Aug 2023

Három fő része lesz az idei Planet Budapest 2023 fenntarthatósági expó és élményprogramnak, amely szeptember 27-én kezdődik a Hungexpo területén.

Az ötnapos rendezvény egyszerre célozza meg a magyar gazdaság hazai tulajdonban lévő, innovatív fenntarthatóság mellett valóban elkötelezett szereplőinek összekapcsolását, valamint egymás, illetve a fogyasztók számára történő megismertetését is.

A szeptember 27-től október 1-jéig tartó rendezvénysorozat egy Planet Expo nevű fenntarthatósági kiállításból, a fenntarthatóságról szóló, 6500 négyzetméteren zajló „Your Planet” (A te bolygód) interaktív közösségprogramból, valamint egy, a fiatalok számára a fenntarthatóságról szóló élményprogramból áll, amely a „Heroes of the Future” (A jövő hősei) nevet kapta.

Ez utóbbi egy előzetes regisztrációval igénybe vehető, fantasztikus, élményközpontú kalandjáték, amely látványvilágával, színészek közreműködésével vonja be az érdeklődő fiatalokat. Ez a magyar szakemberek által kifejlesztett program 75 percig tart 18 helyszínen, a legmodernebb audiovizuális technika segítségével.

A hivatalos megnyitást megelőző mínusz egyedik és mínusz kettedik napra elsősorban az iskolás csoportok jelentkezését várják, míg azt követően a programok a nagyközönség számára is elérhetők lesznek.

A programokról további információk a planetbudapest.hu oldalon érhetőek el.